Vodovodni i kanalizacioni sistemi

Vodoinstalaterski poslovi su veoma zahtevni zbog čega je važno da angažujete najstručnije moguće osoblje sa iskustvom, velikim znanjem i umećem u svom zanatu. Pored stručnih lica iz našeg tima nećete brinuti o eventualnim greškama koje mogu dovesti do raznih neprijatnosti. Prilikom zamene vodoinstalacija i najmanji propust može dovesti do curenja cevi i problema sa vodom, koji će zahtevati ponovno rušenje pločica, obijanje zidova i veliki dodatni a potpuno nepotreban trošak.

U kompletnom renoviranju najvažnije je utvrditi u kakvom stanju su vodovodne i kanalizacione cevi. U slučaju da se jako dugo nije izvršila njihova zamena prilikom kompletnog renoviranja je idealno iskoristiti da se i one zamene. Proces zahteva demontažu sanitarija i rušenje zidova a ujedno i ukljanjanje pločica. Zamenom starih, dotrajalih cevi sprečava se njihovo eventualno pucanje čime se može izazvati velika šteta a pri tom se lepljenje novih pločica znatno poboljšava nego da se lepe preko starih. Sama demontaža sanitarija i rušenje zidova kao i kompletna zamena cevi ne zahteva više od jednog dana nakon čega može da se nastavi sa narednim poslovima.

Zašto izabrati nas?

– Primena svih građevinskih standarda
– Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
– Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
– Striktna kontrola troškova
– Poštovanje dogovorenih rokova
– Prilagođavanje specijalnim zahtevima
– Veliki broj zadovoljnih klijenata

NUDIMO

Pružamo profesionalne usluge svih vrsta građevinskih radova, kako pojedinačanih tako i kompletnih po principu “ključ u ruke”. Radove izvode potpuno obučeni majstori u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

GARANTUJEMO

Mi garantujemo da će projekat biti urađen u skladu sa zahtevom klijenta i po pitanju kvaliteta i dogovorenog roka. Zbog toga u početku volimo da uradimo detaljnu analizu zahteva jer na osnovu nje stojimo iza svoje reči.

OMOGUĆAVAMO

Zbog velikog iskustva i znanja omogućavamo klijentima da bez ograničenja u tehničkom smislu formiraju svoj zahtev. Takođe, umemo da radimo sa svim materijalima u ovom poslu, od grubih do skupocenih i najfinijih.

Scroll to Top