Keramičarski radovi

Osim gipsarskih i molerskih radova bitna stavka na koju morate obratiti pažnju u želji da sve radove u kući uradite po projektu i vašim željama je i izbor kvalitetnog i iskusnog keramičara. Zašto dopustiti da nakon svih radova keramičarski radovi budu neprofesionalno urađeni? Keramičarski rad se posmatra kroz dva faktora: pedantnost i preciznost.

Glavne karakteristike svih keramičkih pločica su da ne propuštaju vodu, otporne su na vatru, ogrebotine i prljavštinu. Njihov finiš i završna obrada može biti mat ili sjajna. Takođe osim keramičkih ugrađujemo i granitne ploče. One su većih dimenzija, jače kristalne strukture što ih čini izdržljivijim i otpornijim.

Naši keramičari vrše ugradnju keramičkih pločica u kupatila, kuhinje, terase, balkone, poslovni prostor i na sva druga mesta u vašem domu na kojima želite ovaj vid obloga. Imamo iskustvo rada na objektima na kojma smo postavljali pločice na velikoj površini kao i iskustvo u radu u indivdualnim objektima i domovima.

Zašto izabrati nas?

– Primena svih građevinskih standarda
– Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
– Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
– Striktna kontrola troškova
– Poštovanje dogovorenih rokova
– Prilagođavanje specijalnim zahtevima
– Veliki broj zadovoljnih klijenata

NUDIMO

Pružamo profesionalne usluge svih vrsta građevinskih radova, kako pojedinačanih tako i kompletnih po principu “ključ u ruke”. Radove izvode potpuno obučeni majstori u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

GARANTUJEMO

Mi garantujemo da će projekat biti urađen u skladu sa zahtevom klijenta i po pitanju kvaliteta i dogovorenog roka. Zbog toga u početku volimo da uradimo detaljnu analizu zahteva jer na osnovu nje stojimo iza svoje reči.

OMOGUĆAVAMO

Zbog velikog iskustva i znanja omogućavamo klijentima da bez ograničenja u tehničkom smislu formiraju svoj zahtev. Takođe, umemo da radimo sa svim materijalima u ovom poslu, od grubih do skupocenih i najfinijih.

Scroll to Top