Gipsarsko-molerski radovi

Jedan od najbitnijih aspekata koji određuje izgled i estetiku prostorije i unutrašnjeg enterijera jeste izbor boja. Boje definišu našu percepciju predmeta i stvari. Ako je nešto crveno to nas asocira na otvorenost, toplotu, strast. Plave nijanse su pokazatelj poslovnosti, profesionalizma i ozbiljnosti. Poznat je uticaj boja na psihologiju pojedinca.

Molersko farbarski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.

Gipsarski radovi su najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled. Cena je povoljna i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spušteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata. Suva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata.

Kvalitetnim izvođenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija. Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu, a prostorije su useljive odmah po završetku radova. Gips se vrlo lako obrađuje i koristi u građevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekololški besprekoran i, sa biološkog stanovišta, potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Pored sjajnih mehaničkih karakteristika – jednostavne i lake obrade i brze montaže – gipsane ploče poseduju i odlične fizičke osobine: imaju malu masu po kvadratu površine, nisu zapaljive i ne gore, jer krečnjak u sebi sadrži određen procenat vode.

Suva gradnja gipsanim elementima je idealno rešenje za Vaše zidove, potkrovlja, spuštene plafone. Spušteni plafoni se primenjuju da bi se smanjila visina prostorije i kada treba sprovesti instalacije u šupljini iznad prostora, ili kada je površina postojećeg plafona oštećena ili neravna. Savršeno oblikovan spušteni plafon će dati posebnu atmosferu Vašem stanu, kancelariji, restoranu.

Zašto izabrati nas?

– Primena svih građevinskih standarda
– Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
– Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
– Striktna kontrola troškova
– Poštovanje dogovorenih rokova
– Prilagođavanje specijalnim zahtevima
– Veliki broj zadovoljnih klijenata

NUDIMO

Pružamo profesionalne usluge svih vrsta građevinskih radova, kako pojedinačanih tako i kompletnih po principu “ključ u ruke”. Radove izvode potpuno obučeni majstori u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

GARANTUJEMO

Mi garantujemo da će projekat biti urađen u skladu sa zahtevom klijenta i po pitanju kvaliteta i dogovorenog roka. Zbog toga u početku volimo da uradimo detaljnu analizu zahteva jer na osnovu nje stojimo iza svoje reči.

OMOGUĆAVAMO

Zbog velikog iskustva i znanja omogućavamo klijentima da bez ograničenja u tehničkom smislu formiraju svoj zahtev. Takođe, umemo da radimo sa svim materijalima u ovom poslu, od grubih do skupocenih i najfinijih.

Scroll to Top