Alu i pvc stolarija

Zamena stolarije definitivno je jedna od najvećih i najvažnijih stavki kada je reč o renoviranju stambenog prostora. Budući da se ne radi samo o estetskom “zahvatu” menjanja vrata i prozora koji su dotrajali, pa više ne izgledaju lepo, već i o pitanju izolacije i zagrevanja objekta, ovo je tema kojom se treba ozbiljno pozabaviti na vreme.

Obzirom da je u ljudskoj prirodi da se sve uglavnom ostavlja za zadnji čas, nekako se uvek desi da se setimo grejanja kada je zima već na pragu. Na svu sreću, zamena stolarije spada u radove koji ne traju dugo i mogu se izvoditi tokom većeg dela godine.

Mada kupovina stolarije neosporno jeste krupan finansijski zalogaj za većinu, treba gledati u budućnost i uvideti da će uloženi novac početi da se vraća već sa prvim sledećim računom za struju.

Naš tim vam stoji na raspolaganju i velikim iskustvom u ovim poslovima. Stojimo vam na raspolaganju i za besplatne konsultacije u vezi sa odabirom vrste stolarije. 

Za vaš dom samo najbolje

Zašto izabrati nas?

– Primena svih građevinskih standarda
– Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
– Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
– Striktna kontrola troškova
– Poštovanje dogovorenih rokova
– Prilagođavanje specijalnim zahtevima
– Veliki broj zadovoljnih klijenata 

NUDIMO

Pružamo profesionalne usluge svih vrsta građevinskih radova, kako pojedinačanih tako i kompletnih po principu “ključ u ruke”. Radove izvode potpuno obučeni majstori u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

GARANTUJEMO

Mi garantujemo da će projekat biti urađen u skladu sa zahtevom klijenta i po pitanju kvaliteta i dogovorenog roka. Zbog toga u početku volimo da uradimo detaljnu analizu zahteva jer na osnovu nje stojimo iza svoje reči.

OMOGUĆAVAMO

Zbog velikog iskustva i znanja omogućavamo klijentima da bez ograničenja u tehničkom smislu formiraju svoj zahtev. Takođe, umemo da radimo sa svim materijalima u ovom poslu, od grubih do skupocenih i najfinijih.

Scroll to Top