Adaptacija kupatila

Izbor materijala
Za kvalitetno postavljanje plociča, granita, mozaika, mermera i ukrasnog kamena, sem izuzetno preciznih, dobrih, kvalifikovanih majstora i profesionalnih alata, za dugovečan i lep izgled vašeg prostora potrebni su i kvalitetni materijali za rad.

Rušenje starih ploča i odvoženje šuta
Nakon rušenja dolazi do pojave velike količine šuta koju treba ukloniti radi daljeg nesmetanog rada. Ovaj proces kao i ostale poslove adaptacije, bez razmišljanja možete prepustiti nama, a mi Vam garantujemo neupadljiv i čist rad, kao i efikasnu i bezbednu manipulaciju postojećim stvarima uz stručno i kvalitetno izvođenje radova uz optimalnu cenu.

Postavljanje novog vodovoda i kanalizacije
Dobro poznajemo mogućnosti kombinacije starih i novih vodovodnih sistema, a veliki broj realizovanih adaptacija nam omogućava kvalitetan odabir materijala i gotovih proizvoda, čime Vam možemo uštedeti vreme i novac.

Potrebni električarski radovi
Kupatilo je mokra prostorija pa je montaža električnih instalacija složenija nego u ostalim delovima stana. Zbog toga je važno da takve radove prepustite stručnim licima, kako ne biste došli u situacije opasne po život.

Sređivanje hidroizolacija
Osim poda hidroizolacija prekriva i 20-ak cm zida od poda kako bi u slučaju poplave zaštitila i zidove. Vrlo je važno da se ovi radovi obave što preciznije, jer i najmanji propust cio posao čini uzaludnim. Sve površine, a pogotovo ivice se moraju pažljivo obraditi, kako bi se smanjio broj prodora.

Molerski i gipsarski radovi
Prednosti postavljanje gipsa su: dobar odnos cene i kvaliteta, brzina radova, čistoća, postavlja se bez upotrebe vode, može se kombinovati u različitim oblicima i veličinama, daje dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

Postavljanje novih pločica
Postavljanje keramičkih pločica u prostoru ima dve osnovne namjene. Prva podrazumjeva njihovu praktičnost u smislu jednostavnog održavanja, otpornosti na vodu itd, a druga je estetska funkcija.

Montaža sanitarija
Montaža sanitarija predstavlja konačnu fazu adaptacije podjednako važnu za sigurnost, funkcionalnost i estetiku enterijera. Stoga se podrazumjeva da svaki element mora biti besprekorno spojen na pripadajuću instalaciju.

Zašto izabrati nas?

– Primena svih građevinskih standarda
– Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
– Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
– Striktna kontrola troškova
– Poštovanje dogovorenih rokova
– Prilagođavanje specijalnim zahevima
– Veliki broj zadovoljnih klijenata

NUDIMO

Pružamo profesionalne usluge svih vrsta građevinskih radova, kako pojedinačanih tako i kompletnih po principu “ključ u ruke”. Radove izvode potpuno obučeni majstori u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

GARANTUJEMO

Mi garantujemo da će projekat biti urađen u skladu sa zahtevom klijenta i po pitanju kvaliteta i dogovorenog roka. Zbog toga u početku volimo da uradimo detaljnu analizu zahteva jer na osnovu nje stojimo iza svoje reči.

OMOGUĆAVAMO

Zbog velikog iskustva i znanja omogućavamo klijentima da bez ograničenja u tehničkom smislu formiraju svoj zahtev. Takođe, umemo da radimo sa svim materijalima u ovom poslu, od grubih do skupocenih i najfinijih.

Scroll to Top